Onze voordelen

Maar 8,5%
commissie

Bepaal je
eigen tarieven

35 jaar ervaring
in de sportbranche

Wij zorgen voor meer leden
op jouw sportlocatie

Sluit jouw sportlocatie aan bij Bedrijfsfitnessabonnement.nl en verwelkom nieuwe leden! Aansluiten is gratis en je betaalt enkel 8,5% commissie wanneer een nieuw lid zich bij jou aanmeldt. Daarnaast bepaal je ook jouw eigen tarieven. Wij zorgen voor de afhandeling van het abonnement en de contracten met de werkgever. Deelnemen brengt dus geen extra rompslomp met zich mee, maar biedt jou wel de kans om op een laagdrempelige manier meer leden te werven.

Meld jouw sportlocatie aan

Bepaal je eigen tarieven

Als sportlocatie eigenaar bepaal je zelf de tarieven van het abonnement dat je aanbiedt via Bedrijfsfitnessabonnement.nl. Je bepaalt zelf de tarieven die je aan wilt bieden aan de bedrijfssporter. Deze tarieven mogen niet hoger zijn dan de reguliere tarieven die jouw sportlocatie aanbiedt. Wij adviseren je graag hoe je nog meer bedrijfssporters kunt aantrekken.

Meld mijn sportlocatie aan

Wil jij graag gebruikmaken van alle voordelen van BedrijfsFitnessAbonnement.nl? Meld jouw sportlocatie dan aan via onderstaand contactformulier en we nemen contact met je op.

Veelgestelde vragen

Ben je benieuwd hoe Bedrijfsfitnessabonnement.nl jou als sportlocatie eigenaar kan helpen? Vind het antwoord op jouw vraag tussen onze Veelgestelde Vragen of neem contact op.

Waarom is sporten belangrijk voor mijn werknemers?

Het is algemeen bekend dat sporten gezond is. Het zorgt ervoor dat je je vitaler voelt, het verhoogt de weerstand en kan helpen bij omgaan met stress.

Hoe kan ik mijn werknemers op de hoogte stellen over Bedrijfsfitnessabonnement.nl?

Alle werkgevers die deelnemen aan Bedrijfsfitnessabonnement.nl krijgen een eigen werkgeverspagina. Hierop staat relevante informatie voor jouw werknemers en hierop kunnen zij zich direct aanmelden.

Daarnaast ontvang je na aanmelding een handig startpakket met posters, flyers, voorbeeldmails en meer om jouw werknemers op de hoogte te stellen.

Hoe kan ik mijn organisatie aanmelden bij Bedrijfsfitnessabonnement.nl?

Aanmelden gaat makkelijk en snel via het online aanmeldformulier. Kies het pakket dat het beste bij jouw organisatie en medewerkers past. Vervolgens ontvang je een offerte van Bedrijfsfitnessabonnement.nl met meer informatie.

Wat is bedrijfsfitness?

Bedrijfsfitness is de mogelijkheid om via jouw werkgever voordeliger te kunnen sporten. De hoeveelheid korting wordt per werkgever bepaald en kan in de vorm van een belastingvoordeel, werkgeversbijdrage of beide zijn. Via Bedrijfsfitnessabonnement.nl kun je terecht bij vele sportlocaties door heel Nederland.

Hoeveel korting kan ik via jullie krijgen?

De korting die je via een abonnement bij Bedrijfsfitnessabonnement.nl kunt krijgen, is afhankelijk van de werkgever. De korting kan op meerdere manieren aangeboden worden: in de vorm van een belastingvoordeel, een werkgeversbijdrage of een combinatie van beide. Gemiddeld is de korting voor werknemers 40%.

Bij welke sportlocaties kan ik sporten?

Er zijn vele sportlocaties door heel Nederland aangesloten bij Bedrijfsfitnessabonnement.nl. Hierbij kun je kiezen uit fitness, CrossFit, personal training, groepslessen en nog veel meer! Bekijk hier alle aangesloten locaties. Mis je een sportschool binnen ons aanbod? Laat het dan weten via +31 (0) 485 47 03 58 of stuur een mail naar info@bedrijfsfitnessabonnement.nl.

Wat zijn de tarieven via Bedrijfsfitnessabonnement.nl?

Wanneer je een bedrijfsfitnessabonnement afsluit via Bedrijfsfitnessabonnement.nl maak je gebruik van de tarieven van de aangesloten sportlocaties. Je betaalt geen extra kosten om jouw abonnement via Bedrijfsfitnessabonnement.nl af te sluiten. Een abonnement via Bedrijfsfitnessabonnement.nl kan een fiscaal voordeel opleveren van gemiddeld 40%. Doe de Werkgeverscheck om te kijken welk voordeel jouw werkgever aanbiedt.

Hoe kan ik mijn sportlocatie aanmelden bij Bedrijfsfitnessabonnement.nl?

Aanmelden van jouw sportlocatie gaat eenvoudig en snel via het aanmeldformulier. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Welke voordelen biedt Bedrijfsfitnessabonnement.nl?

Er zijn geen kosten om jouw sportlocatie aan te melden bij Bedrijfsfitnessabonnement.nl. Bij aanmelding van een lid betaal je een kleine commissie. Bedrijfsfitnessabonnement.nl neemt de verdere administratie uit handen en betaalt de abonnementsvergoeding. Bedrijfsfitnessabonnement.nl regelt ook de afhandeling met de werkgever. Jij verwelkomt dus meer leden, maar zonder de administratieve handelingen!

Nieuws & Tips