Veelgestelde Vragen

Waarom is sporten belangrijk voor mijn werknemers?

Het is algemeen bekend dat sporten gezond is. Het zorgt ervoor dat je je vitaler voelt, het verhoogt de weerstand en kan helpen bij omgaan met stress.

Wat is bedrijfsfitness?

Bedrijfsfitness is de mogelijkheid om via jouw werkgever voordeliger te kunnen sporten. De hoeveelheid korting wordt per werkgever bepaald en kan in de vorm van een belastingvoordeel, werkgeversbijdrage of beide zijn. Via Bedrijfsfitnessabonnement.nl kun je terecht bij vele sportlocaties door heel Nederland.

Hoeveel korting kan ik via jullie krijgen?

De korting die je via een abonnement bij Bedrijfsfitnessabonnement.nl kunt krijgen, is afhankelijk van de werkgever. De korting kan op meerdere manieren aangeboden worden: in de vorm van een belastingvoordeel, een werkgeversbijdrage of een combinatie van beide. Gemiddeld is de korting voor werknemers 40%.

Bij welke sportlocaties kan ik sporten?

Er zijn vele sportlocaties door heel Nederland aangesloten bij Bedrijfsfitnessabonnement.nl. Hierbij kun je kiezen uit fitness, CrossFit, personal training, groepslessen en nog veel meer! Bekijk hier alle aangesloten locaties. Mis je een sportschool binnen ons aanbod? Laat het dan weten via +31 (0) 485 47 03 58 of stuur een mail naar info@bedrijfsfitnessabonnement.nl.

Wat zijn de tarieven via Bedrijfsfitnessabonnement.nl?

Wanneer je een bedrijfsfitnessabonnement afsluit via Bedrijfsfitnessabonnement.nl maak je gebruik van de tarieven van de aangesloten sportlocaties. Je betaalt geen extra kosten om jouw abonnement via Bedrijfsfitnessabonnement.nl af te sluiten. Een abonnement via Bedrijfsfitnessabonnement.nl kan een fiscaal voordeel opleveren van gemiddeld 40%. Doe de Werkgeverscheck om te kijken welk voordeel jouw werkgever aanbiedt.

Mijn werkgever is nog niet aangesloten, wat kan ik doen?

Als jouw werkgever nog niet is aangesloten bij Bedrijfsfitnessabonnement.nl kun je ons contactformulier of brochure gebruiken om jouw werkgever te tippen. Wij sturen dan vrijblijvend meer informatie naar de werkgever over onze dienstverlening, die bovenal kosteloos is voor de werkgever!

Kan mijn gezin ook sporten via Bedrijfsfitnessabonnement.nl?

Helaas is het niet mogelijk om jouw gezin te laten sporten via Bedrijfsfitnessabonnement.nl. Het abonnement is persoonsgebonden en loopt via jouw werkgever.

Hoe kan ik een bedrijfsfitnessabonnement afsluiten bij jullie?

Je kunt je direct inschrijven via het aanmeldformulier. Als jouw werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitnessabonnement.nl, dan kun je inloggen met de code van jouw werkgever. Heb je nog geen aanmeldcode? Zoek jouw werkgever op om jouw eigen code aan te vragen.

Hoe kan ik mijn sportlocatie aanmelden bij Bedrijfsfitnessabonnement.nl?

Aanmelden van jouw sportlocatie gaat eenvoudig en snel via het aanmeldformulier. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Hoe kan ik mijn werknemers op de hoogte stellen over Bedrijfsfitnessabonnement.nl?

Alle werkgevers die deelnemen aan Bedrijfsfitnessabonnement.nl krijgen een eigen werkgeverspagina. Hierop staat relevante informatie voor jouw werknemers en hierop kunnen zij zich direct aanmelden.

Daarnaast ontvang je na aanmelding een handig startpakket met posters, flyers, voorbeeldmails en meer om jouw werknemers op de hoogte te stellen.

Hoe kan ik mijn organisatie aanmelden bij Bedrijfsfitnessabonnement.nl?

Aanmelden gaat makkelijk en snel via het online aanmeldformulier. Kies het pakket dat het beste bij jouw organisatie en medewerkers past. Vervolgens ontvang je een offerte van Bedrijfsfitnessabonnement.nl met meer informatie.

Kan ik naar een andere sportlocatie overstappen?

Wil je graag overstappen naar een andere sportlocatie, dan dient jouw huidige overeenkomst beëindigd te worden. Je gaat een nieuwe contractperiode aan met de andere sportlocatie en jouw werkgever moet de aanvraag opnieuw beoordelen. Je kunt jouw abonnement opzeggen via +31 (0) 485 47 03 58 of per e-mail via info@bedrijfsfitnessabonnement.nl. Vraag ook direct jouw nieuwe abonnement aan bij de andere sportlocatie. Houd wel rekening met de opzegtermijn en jouw contractvoorwaarden.

Kan ik mijn abonnement aanpassen?

Het is mogelijk om jouw sportabonnement tussentijds aan te passen.

Upgraden: Wil je jouw abonnement upgraden, bijvoorbeeld van 1x per week sporten naar onbeperkt? Dan kunnen we deze wijziging per de eerst mogelijke datum verwerken.

Downgraden: Wil je jouw abonnement verlagen, bijvoorbeeld van onbeperkt sporten naar 1x per week? Dat kan enkel wanneer jouw vaste contract periode is afgelopen en je een sportabonnement voor onbepaalde tijd hebt. Dus, wanneer de eerste contractduur van 6 of 12 maanden is verstreken en je abonnement is verlengd. Jouw abonnement kan dan gewijzigd worden met inachtneming van 1 maand wijzigingstermijn. Je ontvangt per mail een bevestiging wanneer het sportabonnement definitief is gewijzigd.

Contractperiode aanpassen: Heb je een abonnement voor 6 maanden en wil je overstappen naar een abonnement voor 12 maanden? Dat is mogelijk, maar je gaat dan weer een nieuwe contractperiode aan.

Sportlocatie wijzigen: Wil je bij een andere sportlocatie gaan sporten? Deze wijziging kunnen we verwerken na jouw contractperiode met inachtneming van 1 maand wijzigingstermijn.

Wil je een wijziging van jouw abonnement aanvragen, dan kan dat via jouw eigen account.

Mijn sportabonnement loopt af, moet ik een nieuw contract afsluiten?

Een sportabonnement start met een vaste contractperiode. Wanneer deze vaste contractperiode afloopt, wordt jouw sportabonnement omgezet naar een abonnement voor onbepaalde tijd. De voorwaarden van het contract blijven hetzelfde, het enige verschil is dat jouw abonnement opzegbaar wordt met één abonnementsmaand opzegtermijn. Je hoeft zelf geen actie te ondernemen om jouw abonnement door te laten lopen.

Ik heb al een privé abonnement, kan ik overstappen?

Heb je al een privé abonnement afgesloten en is jouw sportlocatie onderdeel van Bedrijfsfitnessabonemment.nl? Dan kun je dit om laten zetten naar een bedrijfsfitnessabonnement. Dankzij onze overstapservice betaal je geen dubbele maandkosten en wordt het abonnement eenvoudig en snel omgezet.

Welke voordelen biedt Bedrijfsfitnessabonnement.nl?

Er zijn geen kosten om jouw sportlocatie aan te melden bij Bedrijfsfitnessabonnement.nl. Bij aanmelding van een lid betaal je een kleine commissie. Bedrijfsfitnessabonnement.nl neemt de verdere administratie uit handen en betaalt de abonnementsvergoeding. Bedrijfsfitnessabonnement.nl regelt ook de afhandeling met de werkgever. Jij verwelkomt dus meer leden, maar zonder de administratieve handelingen!