Onze voordelen

Secundaire
arbeidsvoorwaarden

Fitte
werknemers

Verlaging
ziekteverzuim

Een goede gezondheid is belangrijk voor elke werknemer

Om vitaal te blijven en goed te presteren, is het essentieel om veel te bewegen en te sporten. Door werknemers aan te sporen om actief te gaan sporten, verbetert hun welzijn en blijven ze langer gezond en fit. Maar het effect van bedrijfssport zal ook in uw organisatie merkbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan een stijging van de productiviteit, meer binding aan de organisatie en verlaging van ziekteverzuim. Onze bedrijfssportregeling levert hier zeker een bijdrage aan.

Zo werkt Bedrijfsfitnessabonnement.nl

Stap 1

Kies een regeling

Bedrijfsfitness kan op meerdere manieren aan uw medewerkers worden aangeboden. Zo kunt u een werkgeversbijdrage aanbieden en het bedrijfsfitnessabonnement inhouden van het bruto salaris. Het is belangrijk dat u een regeling kiest die goed bij uw bedrijf en medewerkers past. 

Om te bepalen welke regeling u aan wilt bieden kiest u het pakket dat bij uw organisatie past. Komt u er niet uit of weet u niet welk pakket goed bij uw organisatie past? Dan helpen wij u graag verder.

Bekijk de pakketten
Stap 2

Meld uw bedrijf aan

Heeft u een pakket uitgekozen? Dan meldt u uw bedrijf eenvoudig en snel aan via het online aanmeldformulier. Bedrijfsfitnessabonnement.nl verwerkt uw aanvraag en u ontvangt een offerte per e-mail.

Meld uw bedrijf aan
Stap 3

Afspraken vastleggen

Gaat u akkoord met de offerte die u van Bedrijfsfitnessabonnement.nl hebt ontvangen? Dan leggen we deze afspraken vast. Bedrijfsfitnessabonnement.nl richt het systeem in zodat uw werknemers zich eenvoudig online kunnen inschrijven voor een bedrijfsfitnessabonnement. Er wordt een speciale bedrijfspagina voor uw organisatie opgemaakt waar medewerkers terecht kunnen voor meer informatie.

Stap 4

Ontvang informatie voor uw medewerkers

U ontvangt van Bedrijfsfitnessabonnement.nl een pakket met promotiemateriaal dat u kunt verspreiden onder de medewerkers om de bedrijfssportregeling onder de aandacht te brengen. Hierin vindt u posters en een voorbeeldmail om te verspreiden binnen uw organisatie.

Stap 5

Laat uw medewerkers voordelig sporten

Niets houdt uw werknemers nu nog tegen om te beginnen met sporten! Ze kunnen kiezen uit een van de aangesloten sportlocaties door heel Nederland en direct beginnen met sporten. Daarnaast kunnen ze in onze blog meer lezen over interessante tips op het gebied van sport en lifestyle.

Kies uw pakket

Wil je jouw werknemers meer bieden dan alleen bedrijfsfitness?

Ga naast beweging ook aan de slag met voeding, mentale ontspanning en biedt de individuele medewerker begeleiding om zijn of haar vitaliteitsdoel te behalen met Entreo.

Ga naar Entreo.nl

Meld mijn bedrijf aan

Wilt u uw werknemers ook op een voordelige manier laten sporten? Meld uw bedrijf aan via onderstaand contactformulier en we nemen contact met u op!

Veelgestelde vragen

Bent u benieuwd hoe Bedrijfsfitnessabonnement.nl u als werkgever kan helpen en wat we voor uw werknemers kunnen betekenen? Vind het antwoord op uw vraag tussen onze Veelgestelde Vragen of neem contact op.

Waarom is sporten belangrijk voor mijn werknemers?

Het is algemeen bekend dat sporten gezond is. Het zorgt ervoor dat je je vitaler voelt, het verhoogt de weerstand en kan helpen bij omgaan met stress.

Hoe kan ik mijn werknemers op de hoogte stellen over Bedrijfsfitnessabonnement.nl?

Alle werkgevers die deelnemen aan Bedrijfsfitnessabonnement.nl krijgen een eigen werkgeverspagina. Hierop staat relevante informatie voor jouw werknemers en hierop kunnen zij zich direct aanmelden.

Daarnaast ontvang je na aanmelding een handig startpakket met posters, flyers, voorbeeldmails en meer om jouw werknemers op de hoogte te stellen.

Hoe kan ik mijn organisatie aanmelden bij Bedrijfsfitnessabonnement.nl?

Aanmelden gaat makkelijk en snel via het online aanmeldformulier. Kies het pakket dat het beste bij jouw organisatie en medewerkers past. Vervolgens ontvang je een offerte van Bedrijfsfitnessabonnement.nl met meer informatie.

Wat is bedrijfsfitness?

Bedrijfsfitness is de mogelijkheid om via jouw werkgever voordeliger te kunnen sporten. De hoeveelheid korting wordt per werkgever bepaald en kan in de vorm van een belastingvoordeel, werkgeversbijdrage of beide zijn. Via Bedrijfsfitnessabonnement.nl kun je terecht bij vele sportlocaties door heel Nederland.

Hoeveel korting kan ik via jullie krijgen?

De korting die je via een abonnement bij Bedrijfsfitnessabonnement.nl kunt krijgen, is afhankelijk van de werkgever. De korting kan op meerdere manieren aangeboden worden: in de vorm van een belastingvoordeel, een werkgeversbijdrage of een combinatie van beide. Gemiddeld is de korting voor werknemers 40%.

Bij welke sportlocaties kan ik sporten?

Er zijn vele sportlocaties door heel Nederland aangesloten bij Bedrijfsfitnessabonnement.nl. Hierbij kun je kiezen uit fitness, CrossFit, personal training, groepslessen en nog veel meer! Bekijk hier alle aangesloten locaties. Mis je een sportschool binnen ons aanbod? Laat het dan weten via +31 (0) 485 47 03 58 of stuur een mail naar info@bedrijfsfitnessabonnement.nl.

Wat zijn de tarieven via Bedrijfsfitnessabonnement.nl?

Wanneer je een bedrijfsfitnessabonnement afsluit via Bedrijfsfitnessabonnement.nl maak je gebruik van de tarieven van de aangesloten sportlocaties. Je betaalt geen extra kosten om jouw abonnement via Bedrijfsfitnessabonnement.nl af te sluiten. Een abonnement via Bedrijfsfitnessabonnement.nl kan een fiscaal voordeel opleveren van gemiddeld 40%. Doe de Werkgeverscheck om te kijken welk voordeel jouw werkgever aanbiedt.

Hoe kan ik mijn sportlocatie aanmelden bij Bedrijfsfitnessabonnement.nl?

Aanmelden van jouw sportlocatie gaat eenvoudig en snel via het aanmeldformulier. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Welke voordelen biedt Bedrijfsfitnessabonnement.nl?

Er zijn geen kosten om jouw sportlocatie aan te melden bij Bedrijfsfitnessabonnement.nl. Bij aanmelding van een lid betaal je een kleine commissie. Bedrijfsfitnessabonnement.nl neemt de verdere administratie uit handen en betaalt de abonnementsvergoeding. Bedrijfsfitnessabonnement.nl regelt ook de afhandeling met de werkgever. Jij verwelkomt dus meer leden, maar zonder de administratieve handelingen!