Wat is Bedrijfsfitnessabonnement.nl?

Bedrijfsfitnessabonnement.nl zorgt ervoor dat werknemers voordelig(er) kunnen sporten via hun werkgever. Met vele sportlocaties door heel Nederland bieden we werknemers de mogelijkheid om aan hun gezondheid te werken. Daarbij kunnen werknemers gebruikmaken van een fiscaal voordeel dat op kan lopen tot 40%.

Een goede gezondheid is belangrijk voor elke werknemer

Om vitaal te blijven en goed te presteren, is het essentieel om veel te bewegen en te sporten. Door werknemers aan te sporen om actief te gaan sporten, verbetert hun welzijn en blijven ze langer gezond en fit. Maar het effect van bedrijfssport zal ook in uw organisatie merkbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan een stijging van de productiviteit, meer binding aan de organisatie en verlaging van ziekteverzuim. Onze bedrijfssportregeling levert hier zeker een bijdrage aan.

Wat kan Bedrijfsfitnessabonnement.nl voor u betekenen?

Wij helpen werkgevers, werknemers en sportlocaties door te ontzorgen op het gebied van kosten, administratie en ledenwerving. Werknemers kunnen via Bedrijfsfitnessabonnement.nl voordeliger sporten dan wanneer ze zelf een abonnement afsluiten bij een sportlocatie. Werkgevers bieden een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde aan én stimuleren hun werknemers om gezonder te leven. Sportlocatie eigenaren kunnen daarentegen meer leden verwelkomen tegen een aantrekkelijker tarief dan bij andere bedrijfsfitnessaanbieders.

Wilt u met uw bedrijf een stap verder gaan dan bedrijfsfitness?

De vraag van medewerkers om vanuit de werkgever aan vitaliteit te werken neemt alsmaar toe. Maar al uw medewerkers stimuleren om aan vitaliteit te werken is niet gemakkelijk. Bedrijfsfitness kan een mooi opstapje zijn maar voor velen is de drempel om ineens te gaan fitnessen te groot. Met bedrijfsfitness activeer je zo'n 15% van de medewerkers, maar hoe activeer je de overige 85%? Een vitale medewerker hoeft geen topsporter te zijn, laagdrempelig bewegen kan ook makkelijker. En daar helpt Entreo bij! Ga naar Entreo.nl voor meer informatie.

Meer weten over Bedrijfsfitnessabonnement.nl en wat we voor u kunnen betekenen?