iFit kiest voor de strategie van Entreo!

iFit, producent van home fitnessapparatuur, integreert alle elementen van gezondheid, fysieke fitness, mentale gezondheid, voeding en herstel in één complete interactieve ervaring.

✓ iFit heeft een wereldwijd distributienetwerk in meer dan 80 landen

✓ iFit Health & Fitness heeft in 2021 meer dan 10,1 miljoen interactieve fitnessapparatuur verkocht met een marktwaarde van $ 2,8 miljard

✓ In 2021 hebben zij meer dan 141 miljoen interactieve workouts gestreamd

De exclusieve interactieve content van de trainingsprogramma’s op de fitnessapparatuur van iFit zijn in meer dan 50 landen opgenomen in 8 verschillende talen! In 2021 heeft iFit meer dan 141 miljoen workouts gestreamd, aangestuurd door een team van meer dan 180 health professionals en trainers.

iFit, M-fitness en Entreo slaan de handen ineen en organiseren een inspiratiesessie waar jij bij kunt zijn! 

Het programma

10:00u - Ontvangst
10:30u – Apostolos Seintis - Sales Director Europe iFit
Bedreigingen omzetten in kansen met nieuwe verdienmodellen
12:30u - Lunch
13:00u - Maarten van Kempen - CEO Entreo
Vergroot je sportcentrum tot in de huiskamer van jouw leden
15:00u – Netwerkborrel

Op het evenement zal Apostolos Seintis, Sales Director Europe van iFit ingaan op de digitale transformatie in de fitnessbranche. Waarom vindt deze transformatie plaats en welke richting gaan we op. Apostolos zal laten zien welke mogelijkheden er ontstaan in de sportbranche met nieuwe verdienmodellen omtrent thuis-train apparatuur. Het event vind plaats in Mill op de Hoogveldseweg 1, 5451 AA Mill. De sessie vindt plaats op dinsdag 14, woensdag 15 en vrijdag 17 december dus je kan kiezen wanneer je aanwezig wilt zijn!

Aanmelden