Actievoorwaarden inschrijfactie

 

Hieronder vind je de actievoorwaarden voor de inschrijfactie van Bedrijfsfitnessabonnement.nl van september 2021.

 1. Acties worden uitgeschreven door Bedrijfsfitnessabonnement.nl, gevestigd te Uden. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de inschrijfactie van september 2021.
 2. Deelname aan de actie gebeurt automatisch bij het online afsluiten van een abonnement in september 2021 via Bedrijfsfitnessabonnement.nl.
 3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een inschrijfactie.
 4. Indien bij deelname onvolledige en/of onjuiste (persoons)gegevens worden opgegeven, heeft Bedrijfsfitnessabonnement.nl het recht de deelname van verdere medelinging uit te sluiten en kan worden besloten het recht op de te winnen prijs te laten vervallen.
 5. De looptijd van de inschrijfactie is van 1 t/m 30 september 2021.
 6. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en moet de deelnemer woonachtig zijn in Nederland. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
 7. Onder alle deelnemers worden 5 hotelovernachtingen verloot voor 2 personen. Met keuze uit ruim 100 unieke Fletcher hotels in Nederland.
  • De reserveringskosten zijn bij de prijs inbegrepen.
  • De unieke reserveringscode geeft recht op een hotelovernachting voor twee personen in één van de Fletcher hotels met uitzondering van Boutique Hotel Duinoord en Hotel Amsterdam.
  • Per hotel is een deel van het totaal aantal kamers beschikbaar gesteld voor deze actie.
  • Aankomst op alle dagen van de week.
  • Geen verplichting tot afname van ontbijt en diner.
  • Reserveren kan maximaal 4 kalenderweken voor aankomst.
  • De tax and handling fee dient in het hotel te worden voldaan.
 8. De trekking van de winnaars geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 9. Winnaars worden na het sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via of het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen, of via een persoonlijk bericht via Facebook.
 10. Bedrijfsfitnessabonnement.nl kan naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de winactie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 13. Medewerkers van Bedrijfsfitnessabonnement.nl zijn uitgesloten van deelname.
 14. Winnaars dienen uiterlijk binnen 2 weken na het bekend maken van de winnaars te reageren, anders worden er door Bedrijfsfitnessabonnement.nl nieuwe winnaars gekozen.
 15. De verwerking van de persoonsgegevens geschiedt volgens het privacybeleid van Bedrijfsfitnessabonnement.nl.
 16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Bedrijfsfitnessabonnement.nl.
 17. Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.
 18. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 19. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Bedrijfsfitnessabonnement.nl via: 0485 47 03 58 of per e-mail via: info@bedrijfsfitnessabonnement.nl.